2022 Agenda

In a world of constant change, it is important to stay curious and open-minded. Find out what our speakers will discuss on stage at this year's conference!

Get tickets

Tracks 2022

ML / AI powered by Exness Research

October 13-14

If you want to be on top of the game, it's important that your business is up-to date with technology. Explore how machine learning and artificial intelligence change daily trends in every industry across multiple sectors - from healthcare right through finance.

Metaverse powered by MIXR

October 13-14

Let’s delve into the world of Metaverse technology that promises to revolutionize the Internet and bring us back towards a more immersive phase of web.

Relocate.IT powered by Asus Plus

October 13-14

Business relocation can be a difficult and confusing process. But, you have access to first-hand information on the topic from policymakers who understand what it takes for your company's transition.

PR & Comms in Tech

October 13

PR & Comms Track will come as a stand alone event later on this year. Victoria Pearson of Sonder London and Anastasia Veremyova of Trust PR will be representing the track on the main stage.

GameDev powered by GDCY

October 13-14

The gaming industry is thriving, and there are many new trends in game development. Join us for an insight on what’s hot in gaming today, and new technology that's currently ruling the industry.

Invest in Tech powered by EMERGE

October 13-14

Investing time into understanding today’s top technologies means having an edge when they become tomorrow’s must-haves. Take a deep dive into essential tech investments.

/

Schedule 2022

Viewing 38 Sessions
Filters

Wednesday, October 12 th

6:00 PM
6:30 - 10:30 PM (240mins)

We're looking forward to meeting everyone at Linq Pre-party at Columbia Sun. Prepare to meet your fellow linqers and network all evening long.

Thursday, October 13 th

9:00 AM
9:00 - 10:00 AM (60mins)

Registration

10:00 AM
10:00 - 10:15 AM (15mins)

Opening of Linq 2022

Main stage
10:15 - 10:45 AM (30mins)

Building the Tech Hub of the Mediterranean

Alexey Gubarev (Co-Founder, Palta)
Main stage
10:45 - 11:15 AM (30mins)

PR & Comms in tech

Victoria Pearson (Founder and Managing Director, Sonder London), Anastasia Veremyova (Founder and CEO, Trust PR Production)
Main stage
11:00 AM
11:15 - 12:00 AM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
12:00 PM
12:00 - 12:45 PM (45mins)

How to orchestrate several machine learning models that affect business in different ways

Alexei Chernobrovov (CEO, Chernobrovov.com)
ML/AI Workshop area
ML / AI powered by Exness Research
12:00 - 12:45 PM (45mins)

Digital Assets in Metaverse - Security and Legislation.

Leysan Hapughina (Senior legal counsel, Cryptology)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
12:00 - 12:45 PM (45mins)

Application of ML in gaming: how and why?

Kirill Shidenko (CEO and Founder, Sociaro)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
12:00 - 12:30 PM (30mins)

The Best Investment Opportunities in Cyprus

Serhii Polivar (CEO & Founder, SPM Real Estate)
Invest Workshop area
Invest in Tech powered by EMERGE
12:00 - 12:45 PM (45mins)

Cyprus: A Growing Tech Hub within the EU

Marios Tannousis (Deputy Director General, Invest Cyprus)
Relocate.it Workshop area
Relocate.IT powered by Asus Plus
12:00 - 12:45 PM (45mins)

6 ways storytelling improves your marketing performance

Elena Kupriianova (CMO, Ornament Health AG)
PR & Comms Workshop Area
PR & Comms in Tech
12:30 - 1:30 PM (60mins)

Panel discussion: What does it mean to investors when startup valuations are dropping?

Nikita Yuriev (Principal, PTV), Nick Shestak (Partner, Zubr Capital), Vladislav Zdorenko (Founder, NVO Capital)
Invest Workshop area
Invest in Tech powered by EMERGE
12:45 - 1:30 PM (45mins)

Mobile gaming in 2023. Is there any space for growth yet? What will increase the likelihood of growth, what will make it less likely?

Mariusz Gasiewski (CEE Mobile Gaming Lead, Google)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
12:45 - 1:30 PM (45mins)

First steps in designing ML systems

Valerii Babushkin (VP, Data Science, Blockchain.com)
ML/AI Workshop area
ML / AI powered by Exness Research
12:45 - 1:30 PM (45mins)

Metaverse: Live streams inside and out

Alexey Petrovskikh (Head of Streaming Platform, Gcore)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
12:45 - 1:30 PM (45mins)

The attractiveness and simplicity of New Migration Law with regards to the relocation of Non-EU employees

Sofoklis Michail (Tax Director, AsusPlus Auditors and Tax Consultants Ltd)
Relocate.it Workshop area
Relocate.IT powered by Asus Plus
12:45 - 1:30 PM (45mins)

Do's and Don'ts when starting your tech PR campaign

Anastasia Veremyova (Founder and CEO, Trust PR Production), Dmitriy Beseda (Co-founder & CMO, LF.Group)
PR & Comms Workshop Area
PR & Comms in Tech
1:00 PM
1:30 - 3:00 PM (90mins)

Lunch & Networking

Green Lawn
3:00 PM
3:00 - 3:45 PM (45mins)

Creating your own piece of Metaverse

Valeria Salimova (CPO, Metaplan)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
3:00 - 3:45 PM (45mins)

From ML Model to ML Product

Alexander Mokryak (Machine Learning Team Lead, Exness)
ML/AI Workshop area
ML / AI powered by Exness Research
3:00 - 3:45 PM (45mins)

NVIDIA's RTX technologies and SDKs for game developers

Oleg Shkoda (Technical Product Marketing Manager, NVIDIA)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
3:00 - 3:45 PM (45mins)

Why IT Companies should relocate to Cyprus: The Cyprus IP Box Regime

Andreas Varianos (Managing Director, AsusPlus Auditors and Tax Consultants Ltd)
Relocate.it Workshop area
Relocate.IT powered by Asus Plus
3:00 - 3:45 PM (45mins)

From zero to exit - growing startups as a founding investor. Key takeaways.

Andrei Avsievich (Investor)
Invest Workshop area
Invest in Tech powered by EMERGE
3:45 - 4:30 PM (45mins)

Don't miss this: introducing machine learning to business

Ivan Gorshkov (Head of Data Science and Analytics)
ML/AI Workshop area
ML / AI powered by Exness Research
3:45 - 4:30 PM (45mins)

NVIDIA Workshop & QA

Oleg Shkoda (Technical Product Marketing Manager, NVIDIA)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
3:45 - 4:30 PM (45mins)

Panel discussion: Why should Metaverse change the world?

Andrey Ivashentsev (Founder, MIXR), Yaroslav Kravtsov (CEO, Co-Founder, Space Trace), Alex Dovzhikov (coFounder, Varwin)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
3:45 - 4:30 PM (45mins)

What You Should Know About Venture Capital as LP

Daniel Hastik (Partner, Nextech Ventures)
Invest Workshop area
Invest in Tech powered by EMERGE
3:45 - 4:30 PM (45mins)

Moving and Relocation to Cyprus

Serhii Polivar (CEO & Founder, SPM Real Estate)
Relocate.it Workshop area
Relocate.IT powered by Asus Plus
4:00 PM
4:30 - 5:15 PM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
5:00 PM
5:15 - 5:45 PM (30mins)

When are we going to stop calling it AI

Jeremy White (Senior Innovation Editor, WIRED)
Main stage
5:45 - 5:55 PM (10mins)

Pafilia Prize Draw - Win a weekend for 2 at Minthis Resort

Main stage
5:55 - 6:05 PM (10mins)

KidIT Cyprus Global Games Prize

Main stage
6:00 PM
6:05 - 6:25 PM (20mins)

How to prepare for unknown? Progressive education

Alexander Shkuratov (Founder & CEO, The Island Private School of Limassol)
Main stage
6:25 - 6:30 PM (5mins)

Closing of the 1st Day

Main stage
6:30 - 8:00 PM (90mins)

Dinner & After hours cocktails

Green Lawn
6:30 - 8:00 PM (90mins)

Executive Dinner at the Monastery

Monastery area
8:00 PM
8:00 - 11:00 PM (180mins)

Evening Networking: Vadim Epstein & Kito Jempere Showcase

Main stage
8:00 - 11:00 PM (180mins)

Tea & Downtempo

Pool Lounge Area

Friday, October 14 th

11:00 AM
11:15 - 12:00 AM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
12:00 PM
12:00 - 12:45 PM (45mins)

Panel discussion: Play2Earn - is it more about games or more about metaverse?

Andrey Ivashentsev (Founder, MIXR), Serge Kopov (CEO & Founder, Sunday Games), Alexander Goldybin (Co-founder, iLogos Game Studios, Play2Earn Ltd), Andrey Moroz (CEO, Bluelight)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
12:00 - 12:45 PM (45mins)

Next step in the evolution of videogame distribution

Dmitry Malahov (Business development manager, 1D3 DIGITECH)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
12:00 - 12:45 PM (45mins)

The New amendment to Personal Income Tax Law allows a 50% exemption for first employment in Cyprus

Kyriakos Hadjikyriakou (Managing Director, Taxcom Services Limited)
Relocate.it Workshop area
Relocate.IT powered by Asus Plus
12:00 - 12:45 PM (45mins)

The way to verify hypotheses when A/B is not enough

Evgeny Kolotinsky (Head of Data Science, inDrive)
ML/AI Workshop area
ML / AI powered by Exness Research
12:00 - 12:45 PM (45mins)

Corporate innovation: how CVC think of investment and what is going to happen in the next few years

Tiago Correia (Gaming & Next Gen Partnerships, Warner Music Group)
Invest Workshop area
Invest in Tech powered by EMERGE
12:45 - 1:30 PM (45mins)

Spliced Binned-Pareto for the NFL: Robust Modeling for Heavy-Tailed Problems

Elena Ehrlich (Principal Data Scientist, Amazon Web Services)
ML/AI Workshop area
ML / AI powered by Exness Research
12:45 - 1:30 PM (45mins)

AI for Live Streaming: best practices in 2022

Alexey Petrovskikh (Head of Streaming Platform, Gcore)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
12:45 - 1:30 PM (45mins)

How to make business on Roblox

Yaroslav Kravtsov (CEO, Co-Founder, Space Trace)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
12:45 - 1:30 PM (45mins)

Panel discussion: The Experience of Relocation

Alexander Laryanovskiy (Managing partner, Skyeng), Maria Theodorou (Commerce and Industry Officer, Ministry of Energy, Commerce and Industry), Ekaterina Korneeva (Sr Customer Success Manager, Wrike)
Relocate.it Workshop area
Relocate.IT powered by Asus Plus
12:45 - 1:30 PM (45mins)

Is M&A a good exit strategy? How to source and execute the deal

Sergey Vasin (Partner, Flintera), Daniel Hastik (Partner, Nextech Ventures)
Invest Workshop area
Invest in Tech powered by EMERGE
1:00 PM
1:30 - 3:00 PM (90mins)

Lunch & Networking

Green Lawn
3:00 PM
3:00 - 3:45 PM (45mins)

Transformers for users' time series data

Roman Smirnov (Senior ML Engineer, Exness)
ML/AI Workshop area
ML / AI powered by Exness Research
3:00 - 3:45 PM (45mins)

How to persist as an international team when the world is falling apart

Igor Sheinikov (Managing Partner, CBDO, Allcorrect)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
3:00 - 3:45 PM (45mins)

How to address payments to remote employees of virtual offices?

Dmitry Kochnev (CEO & Founder, Fourdev Software Limited)
Relocate.it Workshop area
Relocate.IT powered by Asus Plus
3:00 - 3:45 PM (45mins)

Startup Pitches

Invest Workshop area
Invest in Tech powered by EMERGE
3:00 - 3:45 PM (45mins)

Immersive Experiences for Real Estate

Andrey Ivashentsev (Founder, MIXR)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
3:45 - 4:30 PM (45mins)

Text generation tasks and modern data stack

Nikolai Valiotti (CEO, Valiotti Analytics)
ML/AI Workshop area
ML / AI powered by Exness Research
3:45 - 4:30 PM (45mins)

Celebrity Ambassador for your business: pros and cons

Yana Bashlykevich (Chief Commercial Officer, Mediacube)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
3:45 - 4:30 PM (45mins)

Startup Pitches

Invest Workshop area
Invest in Tech powered by EMERGE
3:45 - 4:30 PM (45mins)

A new office for the new normal

Ruslan Shaidulin (CEO, TENGO)
Relocate.it Workshop area
Relocate.IT powered by Asus Plus
3:45 - 4:30 PM (45mins)

Who will create content for metaverses?

ML/AI Workshop area
Metaverse powered by MIXR
4:00 PM
4:30 - 5:15 PM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
5:00 PM
5:15 - 6:00 PM (45mins)

Generative AI/ML art

Vadim Epstein (Digital artist, director, educator, VJ, studio in[visible])
Main stage
6:00 PM
6:00 - 6:30 PM (30mins)

New World Movie

Main stage
6:30 - 6:35 PM (5mins)

Closing of Linq 2022

Main stage
7:00 PM
7:00 - 7:30 PM (30mins)

Shuttle to Paphos Hub

Green Lawn

Media & Partners

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Get tickets