GameDev powered by GDCY

October 13-14

The gaming industry is thriving, and there are many new trends in game development. Join us for an insight on what’s hot in gaming today, and new technology that's currently ruling the industry.

Get tickets
Google
Mariusz Gasiewski
Mariusz Gasiewski CEE Mobile Gaming Lead

Mariusz Gasiewski has been with Google since 2007. He is leading mobile gaming and apps initiatives at Google for Startups Campus in Warsaw, supporting growth of mobile gaming and apps ecosystem in in the CEE region. During most of his career was helping some of Google’s biggest clients in Central and Eastern Europe in preparation and implementation of mobile measurement strategies. He is a frequent speaker at gaming and mobile conferences and a founder of GameCamp (www.gamecamp.io), one of the biggest mobile gaming and apps specialists communities in Europe.

NVIDIA
Oleg Shkoda
Oleg Shkoda Technical Product Marketing Manager

IT specialist. Real-time graphics enthusiast. Ray-Tracing advocate.

Mediacube
Yana Bashlykevich
Yana Bashlykevich Chief Commercial Officer

Yana Bashlykevich is a chief commercial officer and director of paid collaborations at Mediacube, which is a partner of Google, an ecosystem for YouTube creators, and a fintech team with its own payment product for bloggers called MC Pay. Since 2016 has been responsible for launching influencer marketing campaigns on YouTube for various types of businesses (fintech, crypto, FMCG, E-commerce, etc). Nowadays is working in the field of licensing, brand ambassadorship, and creator economy.

1D3 DIGITECH
Dmitry Malahov
Dmitry Malahov Business development manager

Years of experience in the business development industry covering segments such as e-commerce, online gaming, customer support, product development.

Gcore
Alexey Petrovskikh
Alexey Petrovskikh Head of Streaming Platform

Has more that 15 years experience in video streaming. From live to video hosting. Launched education streams, fintech platform with video, launched FIFA Worldcup and Olympicg Games broadcasting. Helped to launch copies of Netflix, Youtube, Instagram, TikTok, etc.

Allcorrect
Igor Sheinikov
Igor Sheinikov Managing Partner, CBDO

15 years of leading the changes in structure, planning, motivation, and service excellence for outsourcing companies mixed with fun and some still unforgotten maths background and PhD in Space explorations. Big fan of skis, windsurfing and dogs.

Sociaro
Kirill Shidenko
Kirill Shidenko CEO and Founder

More than 20years in internet marketing, last 7 years in app promotion.

1 / 4

Schedule 2022

Viewing 12 Sessions
Filters

Wednesday, October 12 th

7:00 PM
7:00 - 11:00 PM (240mins)

Prepare to meet your fellow linqers and network all night long. Pre-party time and place will be announced soon.

Thursday, October 13 th

9:00 AM
9:00 - 10:00 AM (60mins)

Registration

11:00 AM
11:15 - 12:00 AM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
12:00 PM
12:00 - 12:45 PM (45mins)

Application of ML in gaming: how and why?

Kirill Shidenko (CEO and Founder, Sociaro)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
12:45 - 1:30 PM (45mins)

Mobile gaming in 2023. Is there any space for growth yet? What will increase the likelihood of growth, what will make it less likely?

Mariusz Gasiewski (CEE Mobile Gaming Lead, Google)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
1:00 PM
1:30 - 3:00 PM (90mins)

Lunch & Networking

Clubhouse restaurant
3:00 PM
3:00 - 3:45 PM (45mins)

NVIDIA's RTX technologies and SDKs for game developers

Oleg Shkoda (Technical Product Marketing Manager, NVIDIA)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
3:45 - 4:30 PM (45mins)

NVIDIA Workshop & QA

Oleg Shkoda (Technical Product Marketing Manager, NVIDIA)
ML/AI Workshop area
GameDev powered by GDCY
4:00 PM
4:30 - 5:15 PM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
6:00 PM
6:30 - 8:00 PM (90mins)

After hours cocktails

6:30 - 8:00 PM (90mins)

Executive Dinner at the Monastery

Monastery area
8:00 PM
8:00 - 11:00 PM (180mins)

Afterparty

Main stage
8:00 - 11:00 PM (180mins)

Tea & Downtempo

Pool Lounge Area

Friday, October 14 th

9:00 AM
9:00 - 10:00 AM (60mins)

Registration

10:00 AM
10:00 - 10:15 AM (15mins)

Opening of Day 2

Main stage
11:00 AM
11:15 - 12:00 AM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
12:00 PM
12:00 - 12:45 PM (45mins)

Next step in the evolution of videogame distribution

Dmitry Malahov (Business development manager, 1D3 DIGITECH)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
12:45 - 1:30 PM (45mins)

AI for Live Streaming: best practices in 2022

Alexey Petrovskikh (Head of Streaming Platform, Gcore)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
1:00 PM
1:30 - 3:00 PM (90mins)

Lunch & Networking

Clubhouse restaurant
3:00 PM
3:00 - 3:45 PM (45mins)

How to persist as an international team when the world is falling apart

Igor Sheinikov (Managing Partner, CBDO, Allcorrect)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
3:45 - 4:30 PM (45mins)

Celebrity Ambassador for your business: pros and cons

Yana Bashlykevich (Chief Commercial Officer, Mediacube)
GameDev Workshop area
GameDev powered by GDCY
4:00 PM
4:30 - 5:15 PM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
6:00 PM
6:30 - 11:00 PM (270mins)

After Hours Cocktails

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Get tickets