Invest in Tech powered by EMERGE

Investing time into understanding today’s top technologies means having an edge when they become tomorrow’s must-haves. Take a deep dive into essential tech investments.

Get tickets
1 / 4

Schedule 2022

Viewing 8 Sessions
Filters

Wednesday, October 12 th

7:00 PM
7:00 - 11:00 PM (240mins)

Prepare to meet your fellow linqers and network all night long. Pre-party time and place will be announced soon.

Thursday, October 13 th

9:00 AM
9:00 - 10:00 AM (60mins)

Registration

11:00 AM
11:15 - 12:00 AM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
1:00 PM
1:30 - 3:00 PM (90mins)

Lunch & Networking

Clubhouse restaurant
4:00 PM
4:30 - 5:15 PM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
6:00 PM
6:30 - 8:00 PM (90mins)

After hours cocktails

6:30 - 8:00 PM (90mins)

Executive Dinner at the Monastery

Monastery area
8:00 PM
8:00 - 11:00 PM (180mins)

Afterparty

Main stage
8:00 - 11:00 PM (180mins)

Tea & Downtempo

Pool Lounge Area

Friday, October 14 th

9:00 AM
9:00 - 10:00 AM (60mins)

Registration

10:00 AM
10:00 - 10:15 AM (15mins)

Opening of Day 2

Main stage
11:00 AM
11:15 - 12:00 AM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
1:00 PM
1:30 - 3:00 PM (90mins)

Lunch & Networking

Clubhouse restaurant
4:00 PM
4:30 - 5:15 PM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
6:00 PM
6:30 - 11:00 PM (270mins)

After Hours Cocktails

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Get tickets