Metaverse powered by MIXR

October 13-14

Let’s delve into the world of Metaverse technology that promises to revolutionize the Internet and bring us back towards a more immersive phase of web.

Get tickets
Metaplan
Valeria Salimova
Valeria Salimova CPO

Experienced PO in building and developing B2B SaaS and B2C products in GameDev, Martech and Medtech (ex-DOC+, ManyChat, Legionfarm and Smartomica).

MIXR
Andrey Ivashentsev
Andrey Ivashentsev Founder

I develop XR community in CEE region to bring our world closer to metaverse. I’ve founded MIXR – largest independent XR conference in the region, now developing AR,VR and other Digital projects in Retail and other industries. Sometimes I consult corporations and startups on innovations and immersive tech.

Sunday Games
Serge Kopov
Serge Kopov CEO & Founder

Love to create innovative apps and games. Released over 50 since 2006. Using blockchain in games since 2017. Released 0xUniverse one of the most popular games on Ethereum and Polygon in 2019-2020. Now creating a p2e sci-fi sandbox survival MMORPG called Supernova.

iLogos Game Studios, Play2Earn Ltd
Alexander Goldybin
Alexander Goldybin Co-founder

Alexander Goldybin has more than 20 years of experience in the game industry. Right now, apart from iLogos, Alexander works as a founder of AI Forge, an AI-incubator company, where he indulges his relatively (in comparison to gamedev, of course) recent interest in AI/ML technologies and refines his expertise within the sphere. In addition he is a LP with several venture funds and an angel investor.

Bluelight
Andrey Moroz
Andrey Moroz CEO

CEO and Co-Founder of Bluelight, play-to-earn game based on Take My Muffin animation series

Cryptology
Leysan Hapughina
Leysan Hapughina Senior legal counsel

I have more that 15 years experience in protection of business and its founders interests mostly in international and multinational IT, media and service providing companies. My main goal is to be a lawyer without unnecessary bureaucracy.

Gcore
Alexey Petrovskikh
Alexey Petrovskikh Head of Streaming Platform

Has more that 15 years experience in video streaming. From live to video hosting. Launched education streams, fintech platform with video, launched FIFA Worldcup and Olympicg Games broadcasting. Helped to launch copies of Netflix, Youtube, Instagram, TikTok, etc.

Space Trace
Yaroslav Kravtsov
Yaroslav Kravtsov CEO, Co-Founder

15 years in game development industry. Experienced producer and game designer. Co-founder of Space Trace studio that made over 17 commercial projects on Roblox. New media artist.

Varwin
Alex Dovzhikov
Alex Dovzhikov coFounder

Investor and Entrepreneur

1 / 4

Schedule 2022

Viewing 12 Sessions
Filters

Wednesday, October 12 th

6:00 PM
6:30 - 10:30 PM (240mins)

We're looking forward to meeting everyone at Linq Pre-party at Columbia Sun. Prepare to meet your fellow linqers and network all evening long.

Thursday, October 13 th

9:00 AM
9:00 - 10:00 AM (60mins)

Registration

11:00 AM
11:15 - 12:00 AM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
12:00 PM
12:00 - 12:45 PM (45mins)

Digital Assets in Metaverse - Security and Legislation.

Leysan Hapughina (Senior legal counsel, Cryptology)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
12:45 - 1:30 PM (45mins)

Metaverse: Live streams inside and out

Alexey Petrovskikh (Head of Streaming Platform, Gcore)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
1:00 PM
1:30 - 3:00 PM (90mins)

Lunch & Networking

Green Lawn
3:00 PM
3:00 - 3:45 PM (45mins)

Creating your own piece of Metaverse

Valeria Salimova (CPO, Metaplan)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
3:45 - 4:30 PM (45mins)

Panel discussion: Why should Metaverse change the world?

Andrey Ivashentsev (Founder, MIXR), Yaroslav Kravtsov (CEO, Co-Founder, Space Trace), Alex Dovzhikov (coFounder, Varwin)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
4:00 PM
4:30 - 5:15 PM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
6:00 PM
6:30 - 8:00 PM (90mins)

Dinner & After hours cocktails

Green Lawn
6:30 - 8:00 PM (90mins)

Executive Dinner at the Monastery

Monastery area
8:00 PM
8:00 - 11:00 PM (180mins)

Evening Networking: Vadim Epstein & Kito Jempere Showcase

Main stage
8:00 - 11:00 PM (180mins)

Tea & Downtempo

Pool Lounge Area

Friday, October 14 th

11:00 AM
11:15 - 12:00 AM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
12:00 PM
12:00 - 12:45 PM (45mins)

Panel discussion: Play2Earn - is it more about games or more about metaverse?

Andrey Ivashentsev (Founder, MIXR), Serge Kopov (CEO & Founder, Sunday Games), Alexander Goldybin (Co-founder, iLogos Game Studios, Play2Earn Ltd), Andrey Moroz (CEO, Bluelight)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
12:45 - 1:30 PM (45mins)

How to make business on Roblox

Yaroslav Kravtsov (CEO, Co-Founder, Space Trace)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
1:00 PM
1:30 - 3:00 PM (90mins)

Lunch & Networking

Green Lawn
3:00 PM
3:00 - 3:45 PM (45mins)

Immersive Experiences for Real Estate

Andrey Ivashentsev (Founder, MIXR)
Metaverse Workshop area
Metaverse powered by MIXR
3:45 - 4:30 PM (45mins)

Who will create content for metaverses?

ML/AI Workshop area
Metaverse powered by MIXR
4:00 PM
4:30 - 5:15 PM (45mins)

Coffee & Networking break

Networking area
7:00 PM
7:00 - 7:30 PM (30mins)

Shuttle to Paphos Hub

Green Lawn

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Get tickets